Danny Vermeeren

Danny Vermeeren

Danny Vermeeren

Trainer/Coach

Mijn lijfspreuk

"De ware meester is niet diegene met de meeste volgelingen. De ware meester is die, die de meeste mensen naar hun eigen meesterschap brengt."

Dit is het credo geworden waardoor ik mij als coach en trainer laat leiden. Een credo dat een enorme impact heeft gehad op mijn leven en manier van werken.

Mijn voldoening ligt daarin jou te helpen daadwerkelijk zelf de doelen in jouw leven te gaan realiseren.

TAO-EL The Art of Essential Living - Danny Vermeeren

Mijn visie en werkwijze

Vaak zie je dat mensen afhankelijk worden van hun coach of een organisatie omdat ze hopen dat die hen de zo verlangde verandering in hun leven zal brengen.

Mijn doel is juist dat je onafhankelijk en vrij blijft en zo snel mogelijk
zelfstandig jouw nieuwe leefstijl of leven kunt gaan creëren.

In alles wat ik doe streef ik dat doel na.

Dat doe ik niet door je allerlei mooie technieken mee te geven die vervolgens zo lastig om te zetten zijn dat je steeds weer hulp nodig hebt. Nee, ik ga samen met jou terug naar de basis, naar het punt waaruit al onze handelingen ontstaan, jouw instinct. Je leert wat jou als mens werkelijk stuurt en je leert hoe je hiermee samen kunt werken zodat je uiteindelijk effectief ZELF kunt STUREN naar blijvende resultaten.

Alle kennis, methoden en technieken die ik gebruik en doorgeef komen uit gefundeerde en recente wetenschappelijk onderzoeken. Er wordt niet "over-gepsychologiseerd" en het is niet spiritueel. Ik werk gewoon lekker ´Down to Earth´;  het is tenslotte het hier en nu waar je leeft. Hier op aarde als man of als vrouw. Alles wat je leert en ontdekt is eenvoudig en praktisch toepasbaar waardoor je het snel kunt omzetten in jouw leven.

Door deze aanpak kun je eindelijk blijvende resultaten halen.

Wat cliënten zeggen

"Het heeft me heel veel rust en acceptatie gebracht. De strijd die in mij leefde is weg, ik kan en mag mijn leven zelf vormgeven en vanaf nu ga ik dat ook doen!"

— Marianne

"Ik stuur mijn oude patronen met pensioen en ga nieuwe patronen naleven en bijstellen tot het goed voelt. Thanx Danny"

— Thera

"Een verrassend originele aanpak om Succes in de Praktijk te creëren! Veel aandacht voor jezelf als persoon, want JIJ bent je bedrijf, logisch eigenlijk. Je wordt gestimuleerd om over jezelf na te denken door middel van opdrachten en overleg met de andere coaches. Ook al ken je elkaar niet goed, het is heel nuttig en verrassend leerzaam om samen na te denken over de doelstellingen die je hebt voor je bedrijf.
Al met al heel waardevol!"

— Hanneke

De Moodcoach opleiding heeft mij aan het denken gezet en veranderingen gebracht: veel puzzelstukjes zijn op hun plek gevallen. Met een open houding ben ik gestart, het is confronterend en daardoor pittig geweest, maar wat een verrijking. Danny weet precies hoe hij anderen 'aan de gang' kan krijgen!

- Monique B

Het seminar Succes in de Praktijk was voor mij heel waardevol. Het maakte duidelijk welke valkuilen ik kan verwachten en wat mijn sabotagegedachtes zijn als het gaat om mijn bedrijf en zakelijk succes. Het was een prettige omgeving om met Carola, Danny en de andere deelnemers mijn eigen stappen naar een succesvolle praktijk te bespreken. Ik heb hier veel van geleerd en kan het nu ook toepassen in real life.

- Monique

De opleiding tot Sugarchallenge Moodcoach is een hele waardevolle opleiding die mooi aansluit op het Food-gedeelte. Want uiteindelijk ontstaat er meestal iets in onze 'mood' waardoor we (verkeerde) dingen gaan eten. Vooral het waarnemen en observeren zijn echte eye-openers. Ik bekijk en beleef woorden en gedragingen van mensen nu heel anders, zonder oordeel, en dat is heel fijn en geeft rust.

- Truus

Een verrassende inkijk op menselijke patronen. Een absolute aanrader voor iedereen die als coach aan de slag wil en meer over zichzelf en de wereld om zich heen wil leren begrijpen.

- Marijke

De Mood-Coach module was een pittige opleiding met veel theorie waarin in stappen duidelijk wordt waar het allemaal om draait in het coachen van mensen. Terugkijkend ben ik heel blij dat ik deze opleiding heb gevolgd: voor mij vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats! Zonder enige twijfel heeft mij dit tot een nog betere coach gemaakt. Tevens goede aanvulling op de Foodcoach module. Ik zeg: zeker doen!!!!

- Yvette

Van te voren wist ik niet goed wat ik van een coach opleiding moest verwachten. Zoiets had ik nog nooit gedaan en ik ging er dus ook blanco in. Al snel kreeg ik veel nieuwe en waardevolle inzichten door de opleiding die ik nooit meer zal vergeten. Je blijft er mee bezig en het is een solide basis om met klanten te gaan werken. Daar heb ik dankzij Danny nu alle vertrouwen in. Bedankt, Danny!

- Hanneke

De Mood-Coach module is een heel waardevolle aanvulling voor iedere coach omdat je hierin het waarom achter het waarom gaat ontdekken.
Juist met (overmatig -) eten is het zo waardevol om te kunnen herkennen /ontdekken waarom mensen doen, zoals ze doen. Dit leer je in deze module. Ik vind het een waardevolle aanvulling!

- Christel

Ik vond Succes in de Praktijk een interessante bijeenkomst, waarbij je: veel informatie ontvangt over het opstarten van een eigen bedrijf - ontdekt wat je krachten, zwakten, kansen en bedreigingen zijn als coach - uit je comfortzone gehaald wordt - geinspireerd wordt een duidelijke focus te krijgen voor je bedrijf.

- Patricia

Het seminar Succes in de praktijk is een aanrader voor alle beginnende ondernemers. Het geeft je energie en motivatie een flinke boost.

- Marijke

Succes in de praktijk is een zeer leerzame training waarbij je als beginnend ondernemer uit je comfortzone wordt gehaald, en daardoor nieuwe aspecten in je eigen bedrijf leert zien. Aan het einde van de dagen ga je naar huis met een plan van aanpak voor jouw bedrijf!

- Marleen

Een verrassend originele aanpak om Succes in de Praktijk te creëren! Veel aandacht voor jezelf als persoon, want JIJ bent je bedrijf, logisch eigenlijk. Je wordt gestimuleerd om over jezelf na te denken door middel van opdrachten en overleg met de andere coaches. Ook al ken je elkaar niet goed, het is heel nuttig en verrassend leerzaam om samen na te denken over de doelstellingen die je hebt voor je bedrijf.
Al met al heel waardevol!

- Hanneke

Zonder verwachtingen ben ik het seminar ingestapt en vol overgave kwam ik het seminar uit. In twee dagen leer je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle praktijk en kom je jezelf op een hele andere manier tegen! Als je een praktijk wilt starten, maar ook als je niet direct een praktijk wilt beginnen raad ik je dit seminar dan ook zeker aan.

- Dana

Zonder al te veel weg te willen geven, is “Succes in de praktijk” een échte aanrader om te volgen. Nee, nu eens geen bulk aan informatie zodat je hoofd tolt als je uit deze 2-daagse loopt waarmee daarna… vaak weinig gebeurt. Dit weekend brengt helderheid en vooral… een “actie-stand”. En wel zo’n actie-modus dat ’t door blijft denderen en dat je er dus na dit weekend nog heel graag mee doorgaat! Hoe super is dat?

- Lynn

Het heeft me heel veel rust en acceptatie gebracht. De strijd die in mij leefde is weg, ik kan en mag mijn leven zelf vormgeven en vanaf nu ga ik dat ook doen!

- Marianne

Ik stuur mijn oude patronen met pensioen en ga nieuwe patronen naleven en bijstellen tot het goed voelt. Thanx Danny

- Thera

Het heeft me heel veel energie gegeven en ik voel me geïnspireerd om vooral hiermee door te gaan!

- Nel

Ik vond het enorm voedend, ik voel me weer vrij en kan eindelijk mijn grenzen aangeven, dank je wel!

- Marianne

Deze masterclass heeft me geholpen om inzicht te krijgen in patronen die ik steeds weer herhaalde en om vertrouwen te krijgen over de dingen waar ik onzeker over was. Ik stop met strijden met mezelf!

- Ine

Ik heb geleerd hoe belangrijk het is dat ik mijn waarheid leef en dat ik toe mag laten om te voelen. Dit is de manier waarop ik bezig wil zijn met mezelf en zo ga ik verder.

- Kitty

Trainer
%
Coach
%
Schrijver
%
Inspirator
%
TAO-EL The Art of Essential Living - Carola van Bemmelen & Danny Vermeeren

Meer weten over mij?

TAO-EL The Art of Essential Living - Danny Vermeeren als spreker

Danny als spreker

Inspirerend en levensvervullend...

TAO-EL The Art of Essential Living - Inspiratie

Klaar om meer te ontdekken?

Dat kan door bijvoorbeeld af en toe inspiratie te ontvangen over hoe je ook jouw leven bewust kunt vormgeven.